0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ITALIJANI ZAVLAČE: Partizan u velikom problemu, ‘debelo’ kasni rata za Marka Jankovića

Objavljeno: 01.05.19 u 14:34

Nije tajna da Partizanu ne cvetaju ruže ni na rezultatskom, a ni finansijskom polju, novi udarac stiže iz Italije.

Crno beli ‘muče muku’ da naplate ratu za transfer Marka Jankovića u SPAL navodi Telegraf. Pomenuti klub odavno je probio rok za drugu ratu pa ekipa iz Humske 1. sada može samo da čeka.

Dogovor je bio da se prva rata isplati odmah, a i tada su kasnili pa je Partizan imao dosta problema da servisira stara dugovanja i zbog toga im je pod znakom pitanja bila evropska licenca. Prvu ratu Spal je uplatio iz dva dela, a u Martu je trebalo da uplati drugu. Ušli smo u maj, a Partizan još uvek nema sredstva na računu koja bi im olakšala iovako tešku situaciju. Janković je u SPAL prešao za obeštećenje od dva miliona evra, a 50 posto pripalo je tada Olimpijakosu. 

Partizan u isčekivanju rešenja danas igra ‘utakmicu sezone’ protiv Mladosti na stadionu Partizana, u slučaju da crno-beli danas dožive poraz Evropa će delovati dosta nerealno, a to će dodatno otežati funkcionisanje posrnulog giganta srpskog fudbala. 

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter