0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUČANCI OSLABLJENI U HUMSKOJ: Mladost dolazi bez ključnog igrača na megdan Partizanu za Evropu

Objavljeno: 30.04.19 u 15:15

Fudbaleri Mladosti u sredu 1. maja gostuju u Beogradu ekipi Partizana u okviru 34. kola Super lige Srbije, plej-of grupe.

Biće to duel trenutno petoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli, koji su u regularnom delu sezone odigrali dva puta nerešeno, u Beogradu je bilo 0:0, dok je u Lučanima meč završen rezultatom 1:1.

Takođe, sutrašnji rivali u ovu utakmicu ulaze posle potpuno različitih rezultatskih serija u aktuelnom plej-ofu, crno-beli su u nizu od dva uzastopna poraza, dok je Mladost u velikom naletu posle tri uzastopne pobede.

Pomoćni trener plavo-belih Goran Stanić, smatra da njegov tim očekuje teška utakmica, u koju ulaze bez pritiska.

– Sutra nas očekuje veoma teška utakmica protiv kvalitetne ekipe Partizana. Mi smo ostvarili svoj primarni cilj u prvenstvu, izborivši plasman u plej-of, tako da sutra idemo da igramo rasterećeno, da uživamo u utakmici – rekao je Stanić.

Lučance brine izostanak Aleksandra Pejovića, koji je jedan od ključnih igrača, što je i sam Stanić istakao.

– Imamo značajnih kadrovskih problema zbog izostanka Pejovića, ali mislim da naši igrači nemaju čega da se plaše, već treba da odigraju rasterećeno, kao i prethodne tri utakmice u plej-ofu.

Duel između Partizana i Mladosti igra se sa početkom od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter