0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE DOZVOLA: Boaćija jedna ‘prepreka’ deli od povratka

Objavljeno: 29.04.19 u 10:33

Više od dve nedelje nije bilo dovoljno da se zaleči koleno, a sledi nastavak sa terapijama i narednih dana sledi priključivanje ekipi.

Nema dileme da je Ričmond Boaći potreban Crvenoj zvezdi za preostale majske ispite, ali odlični napadač ni posle više od dve nedelje lečenja i terapija nije u potpunosti sanirao povredu kolena.

Nategao je ligamente posle duela sa jednim igračem Radničkog iz Niša i kako saznaje HotSport čeka se poslednja kontrola narednih dana posle koje se očekuje da se reprezentativac iz Gane vrati na teren. Odrađuje polako vežbe snage Boaći, a onda sledi dopuna uz ekipu, koja se posle dana odmora na Vaskrs, danas vraća obavezama pošto za dva dana sledi gostovanje Vojvodini u Novom Sadu od 16 časova na stadionu ‘Karađorđe’.

Očekuje se da protiv bivšeg kluba starter bude Milan Pavkov, pošto je uspeo da se sačuva od žutog kartona u derbiju i priliku čeka Dejan Joveljić.

Lider šampionata želi da u naredna dva kola upiše dve pobede i overi novu šampionsku krunu i okrenu se pripremama za revanš polufinala Kupa Srbije i verovatno finalu, koje se igra 23. maja u Nišu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter