4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ ODGOVORIO KARADŽIĆU: Ti si prvi uzeo svoje pare iz Partizana i to sa kamatom!

Objavljeno: 28.04.19 u 22:15

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić odgovorio je danas na optužbe bivšeg prvog čoveka kluba Tomislava Karadžića da se crno-beli spremaju za stečaj.

Prvi čovek crno-belih Milorad Vučelić je istakao da je Partizan od svojih bivših funkcionera dobio lepu uskršnju čestitku rečima da ide ka stečaju.

– Dobili smo vaskršnje poruke pojedinih partizanovaca kao čestitke, ali i izraze zabrinutosti da li će klub otići u stečaj. Zato želim da ih rasteretim briga, iako tu zabrinutost niko nije izražavao dok nije obezbeđeno 3.600.000 evra za dobijanje licence. Nedavno smo dobili i stadion u svoje vlasništvo prvi put – istakao je Milorad Vučelić za ‘Novosti’.

Prvi čovek Partizana je istakao da je samo jedan čovek oprostio dug crno-belima, a da to nije Tomislav Karadžić.

– Laž koja kruži veoma dugo glasi da su na Upravnom odboru koji je vodio Tomislav Karadžić pronađeni milioni za pomoć klubu. Partizanu otkako postoji kapitalizam niko nije dao ni dinar na poklon, davane su samo pozajmice i uzimane menice. Samo je jedan čovek na kraju oprostio 93.000 evra, a taj jedan čovek nije Tomislav Karadžić.

Milorad Vučelić je istakao da je Tomislav Karadžić po odlasku u FS Srbije odmah sebi isplatio novac koji je pozajmio sa kamatom.

– Karadžić je odmah po odlasku u FSS naplatio sve pozajmice koje je dao klubu, a jedna od njih je bila i sa kamatom. To dovoljno govori o sistemu davanja sredstava koji je tada uspostavljen. Ponoviću, nikada niko nije dao Partizanu novac, sve se to vodi kao dug Partizana. Među pomenutim zajmodavcima su Ateljević, Zatezalo, Jovičić…

Partizan i danas dan plaća repove pozajmica koje su davali biznismeni u Srbiji.

– Platili smo nekoliko stotina hiljada takvih pozajmica i sve to ulazi u opterećujući bilans. Ova uprava je najveći deo tih obaveza regulisala, pojedine, kako rekoh, i sa kamatom. Eto to je gola istina o pomoći 15 biznismena koju Partizanu nudi Tomislav Karadžić.

Na kraju razgovora za ‘Novosti’, Milorad Vučelić je istakao da je situacija teška, ali da fudbaleri dobijaju zarade.

– Isplatili smo redovne plate. Sredinom aprila 90 odsto igrača je dobilo aprilske plate. A uz to trebalo bi pomenuti da od tih 3.600.000 evra za obezbeđivanje evrolicence ništa nije regulisano od transfera, već smo kao uprava uspeli da obezbedimo sredstva što i jeste posao čelnika – zaključio je Milorad Vučelić.

0
0

4 Komentara

  1. KO SI TI DA KRITIKUJES
    TOLETA. ON JE ZA TEBE I VAZURU LEGENDA. VI STE
    OBICNI GULANFERI KOJI STE
    SROZALI PARTIZAN UZ
    POMOC VASIH VODJA !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. VUCELA, TI I VAZURA STE
    UPROPASTILI PARTIZAN.
    KARADJICU MOZETE VODU DA NOSITE. IGRATE SLABIJE
    OD POLA DRUGOLIGASI.
    MARS BRE NESPOSOBNI !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter