0
Evropske lige

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Luis Suarez je grizao protivnike, a sada ga je stigla ista sudbina(FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.19 u 14:45

Dugo smo čekali ali je jedan mališan konačno doneo osvetu Branislavu Ivanoviću i drugim žrtvama.

Luisu Suarezu niko ne može da ospori da je jedan od najboljih napadača sveta. Ali Urugvajac je takože poznat i kao fudbaler koji grize na terenu, ako ste zaboravili, mislimo u bukvalnom smislu. Sve je počelo davne 2010. godine kada je kao član Ajaksa prvi put zagrizao protivnika. Tada je žrtva bio Otman Bakar koga je ujeo za rame.

Tri godine kasnije kao član Liverpula ujeo je tadašnjeg kapitena Srbije i defanzivca Čelzija Branislava Ivanovića. Pri jednom duelu u petercu ‘plavaca’ Suarez ga je ujeo za ruku. Nije se štedeo ni u reprezentaciji 2014. godine na Svetskom prvenstvu ujeo je italijana Đorđia Kjelinija iako je tada uspeo da izbegne kaznu na kraju je FS Italije podneo žalbu.

Da iver ne pada daleko od klade danas je pokazao i sin napadača Barselone koji je osvetio sve žrtve i ‘ujeo’ tatu Suareza za rame. Ne kažu džaba, ‘kakav otac, takav sin’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter