0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BRAZILAC U PROBLEMU: Nejmar udario navijača, on najavio tužbu zbog fizičkog napada?! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.19 u 12:42

Nejmar je jedna od najvećih fudbalskih zvezda na svetu, ali je nakon poraza od Rena u finalu Kupa Francuske izgubio živce zbog čega bi mogao da dobije veliku kaznu.

Naime, dok su fudbaleri pariskog tima napuštali teren, navijač Rena po imenu Eduardo je, prema pisanju „L’Ekipa“ vređao Parižane.

Prvo je Đanluiđiju Bufonu rekao da je „prljavi idiot“, Marka Veratija propratio uz „Rasisto“, a kada je između ostalih pored njega prošao Nejmar, Eduardo je rekao:

– Idi nauči da igraš fudbal.

Da li je to propraćeno i nekom psovkom ili ne, tek – Nejmar je odreagovao tako što je udario dotičnog navijača, a Eduardo to kao da je jedva dočekao, pa je odlučio da ode u policiju i Nejmara tuži za fizički napad?! 

Upitan da prokomentariše šta je rekao igračipa Pari Sen Žermena, Eduardo se pravdao da je samo viknuo „Loši ste, napred Ren“.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter