0
Evropske lige

VEČITA DILEMA: Ronaldo i Mesi su obojica uspeli nešto što niko nikada nije, ali ko je bolji?! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.19 u 23:24

Još jedna sezona je za nama, a polemika koju ljubitelji fudbala i dalje vode jeste ko je zapravo bolji Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.

Argentinac je dokaz da veličanstvene stvari ponekad dolaze u malom pakovanju. Omaleni napadač Barselone po deseti put podigao je večeras šampionski pehar. Za veliko poštovanje je i činjenica ja je svaki pehar podigao u dresu Barselone u kojoj je ponikao. Tokom tog perioda Mesi je odigrao 450 utakmica u domaćem šampionatu postigao je 417 golova, uz 162 asistencije. (Ukupno na 682 meča 598 golova i 231 asistencija)

Sa druge strane Kristijano Ronaldo je takođe obeležio 21. vek u svetu fudbala. On je prvi fudbaler kome je pošlo za rukom da osvoji šampionat Engleske, Španije i Italije u igračkoj karijeri. To je podatak vredan divljenja. Ronaldo je na 541 odigranoj utakmici u ligi postigao 418 golova uz 134 asistencije. (ukupno je odigrao 801 meč, uz 600 golova i 190 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter