0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SERIJA A: Kolarov strelac za Romu, ‘Vučica’ ne odustaje od Lige šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.19 u 20:25

Roma je ubedljivom pobedom nad ekipom Kaljarija od 3:0 ponovo došla na četvrtu poziciju i mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Počelo je golom već u 5. minutu. Roma je povela preko Federika Facia koji je dočekao odbitak i glavom smestio loptu u mrežu Kaljarija. Samo tri minuta kasnije domaćin je povisio na 2:0. Džastin Klajvert je odradio veliki deo posla u akciji, poslao loptu ka Havijeru Pastoreu koji je lako savladao Alesija Kragna. Nekoliko minuta kasnije Leonardo Pavoleti je pokušao da pripreti Romi, ali je golman ‘Vučice’ odlično reagovao. Pastore i Pelegrini su pretili u završnici, ali njihovi udarci završili su pored gola Kaljarija.

U desetom minutu nadoknade Edin Džeko je bio u šesnaestercu i oprobao je udarac ali su defanzivci gostujućeg tima uklonili opasnost. Minut kasnije oprobao se još jednom sa distance Pelegrini, a njegov udarac završio je kraj stative. Sredinom drugog poluvremena oprobao se Stefan El Šaravi, a potom i Edin Džeko, a golman nije imao mnogo problema. Nakon jedne akcije Rome u 86. minutu nakon odbitka na pravom mestu našao se Aleksandar Kolarov koji je osmim golom u sezoni postavio konačan rezultat 3:0.

SERIJA A – 34. KOLO:

Subota

Bolonja – Empoli 3:1 (0:1)
Sorijano 52, Orsolini 83, Sansone 90+5 – Pajač 17

Roma – Kaljari 3:0 (2:0)
20.30 Inter – Juventus
(Facio 5, Pastore 8, Kolarov 86)
Nedelja

12.30 Frozinone – Napoli
15.00 SPAL – Đenova
15.00 Kjevo – Parma
18.00 Sampdorija – Lacio
20.30 Torino – Milan

Ponedeljak

19.00 Atalanta – Udineze
21.00 Fiorentina – Sasuolo

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter