1
Domaći fudbal

Foto: Želimir Krstev

LALATOVIĆ ZA HS: Odgovorio na spekulacije da se vraća u Zvezdu i poručio da mu je lepo u Radničkom

Objavljeno: 27.04.19 u 19:44

Fudbalski klub Radnički iza sebe ima rekordnu sezonu. Jedan od glavnih faktora za uspeh jeste dinamični duo Ivica Tončev i Nenad Lalatović.
Uz svaki oboreni rekord na Čairu osvojao je sve veće simpatije navijača u Nišu i regionu.

Iza nas je najbolja sezona u istoriji Radničkog. Najveći uspeh za to ide fudbalerima, ali i rukovodstvu kluba na čelu sa Ivicom Tončevim, kao i V.D. Predsednikom Draganom Markovićem. Ljudi često zaborave koliko je na stvaranje ovakvog Radničkog uticao sportski direktor Marko Jovanović. Odradio je veliki posao u selekciji igrača i svakako tu smo mi treneri. Kada govorimo o uspehu Radničkog nikako ne smemo da zaboravimo i verne navijače, ističe Lalatović.

Foto: Želimir Krstev

Lalatoviću je letos potpisao ugovor do januara, a tada su navijači strepeli hoće li ostati na Čairu. Aktuelan ugovor ističe mu u junu, a već se vodi polemika u javnosti šta će dalje. Potencijalni odlazak Vladana Milojevića iz Crvene zvezde otvorio je vrata spekulacijama da će se Lalatović vratiti u Zvezdu. Ipak, on to demantuje.

– Ne bih se bavio pričama koje kruže u javnosti. Živimo u demokratskoj zemlji i svako ima prava da iznese svoje mišljenje, ali to ne znači da govori istinu. Što se nastavka saradnje sa Radničkim tiče još nisam o tome razgovarao sa rukovodstvom kluba. Ove sezone uvek smo lako pronalazili zajednički jezik, a takođe smo uspeli da napravimo bolje rezultate nego što je javnost očekivala. Imao sam u januaru dobru ponuu iz inostranstva ali sam odlučio da zbog porodice ostanem u Radničkom Ukoliko prvi čovek kluba Ivica Tončev i njegovi saradnici budu želeli da nastavimo saradnju najverovatnije ću ostati u Radničkom, to bih iskreno voleo, rekao je Nenad Lalatović za HotSport 

Foto: Želimir Krstev

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter