10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ništa od Mihajlovića, Milojevića menja ‘evropska senzacija’ i dugogodišnja želja navijača Zvezde!

Objavljeno: 27.04.19 u 14:03

Izvesno je da će na leto Vladan Milojević napustiti kormilo Crvene zvezde.

Danima se pominju potencijalne zamene za Milojevića koji bi trebalo da karijeru nastavi u Kini.

Prema najnovijim saznanjima HotSport-a, prvi kandidat za novog trenera aktuelnog šampiona Srbije je Ivica Jovanović!

Reč je o jednom od najuspešnijih srpskih trenera u ovoj deceniji. Jovanović je najveće uspehe pravio sa kiparskim APOEL-om, osvojio je tri trofeja prvaka te države i uspeo da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona kada je postao prava evropska senzacija i ujedno je to pošlo za rukom samo njemu i Radomiru Antiću.

Nakon sjajnih rezultata na Kipru, imao je veliki broj ponuda Jovanović, ali je rešio da prihvati onu finansijski najbolju te se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate i preuzeo Al Nasr. U oktobru 2016. je prekinuo saradnju sa pomenutim klubom, ali se nakon godinu i po dana vratio, i to kao zamena za Ćezare Prandelija. Krajem prošle godine je Jovanović otpušten i od tog momenta nema klub.

FOTO: STARSPORT

Crvenoj zvezdi je upravo to olakšavajuća okolnost, za razliku od navoda o dolasku Siniše Mihajlovića koji je pre par dana na konferenciji za medije u Italiji naglasio da sebe i sledeće sezone vidi u Bolonji.

Kako HotSport saznaje, alternativno rešenje za trenera je Goran Đorović, ako ne dođe do dogovora sa Jovanovićem. Selektor mlade reprezentacije Srbije će tu ulogu obavljati najverovatnije do kraja Evropskog prvenstva ovog leta, nakon čega će tražiti klupski angažman.

0
0

10 Komentara

  1. Dok mi zaposljavamo one koji nemaju posla, ne ocekujte ni rezultate! To sto je neko profesionalac napolju u privatnom klubu to je jedna stvar. Zvezda funkcionise drugacije i trener nema uvek odresene ruke po pitanju sastavljanja tima, filozofije igre itd. Generalno, nebi trebalo protraćiti ovakav zvezdin tim sto nije imala od 2006.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja ipak mislim da bi najveca zvezda i jedino pravo resenje na poziciji trenera bio Dragan Stojkovic-Pixi jedini pravi trener sa ovih prostora.
    Trenutno je bez posla a plasmanom u ligu sampiona imalo bi i vise nego dovoljno para za njegove plate.
    Covek forsira napadacki fudbal i ono sto je bitnije je to da ne moze bas svako da igra u timu.
    Znam da ce sad da usledi lavina pljuvacine ali samo na trenutak razmislite i videcete da sam upravu.
    A, mogao bi i Aleksandar Jankovic isto je jedan od najboljih strucnjaka sa ovih prostora posle Jokana i Pixi-ja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi su bolji od Milojević, ovo je najsmešnija igra zvezde od njenog postojanja, a najskuplji tim ikad, Prosinečki za trenera

    0
    0
    Odgovori
  4. Mislim da bi Ivica Jovanović bio dobro rešenje za Zvezdu! Pravi profesionalac, koji se dokazao u LŠ! Posle njega ne vidim drugog kandidata osim Lalatovića (trenutno najbolji trener u SLS) ili Rastavca! Kod nikog od ovih trenera Zvezda ne bi igrala sporo, neborbeno, jalovo, bez žara, a imala bi igru! Kod nikoga od ovih trenera ne bi mogli igrati ovi smešni drugorazredni afričkli “kapitalci”, jer su celoj Evropi dokazali koliko znaju u grupnoj fazi LŠ! Takođe, kod ovih trenera ne bi mogli igrati neki igrači srpskog porekla koji su sada nosioci igre, jer su spori i nemaju osnovno tehničko znanje!

    0
    0
    Odgovori
  5. E,bas njega , taj nam treba! On kompletira sastav i sa pravom vas zovemo „Luda kuca“!
    Jedino nije izvesno koliko bi vodio utakmica s obzirom da on odsustvuje kad ide na terapiju i kad je reziran mec.Ahaha!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter