0
Evroliga

SPORT NA TV: Partizan i Mega startuju u Superligi, Liverpul juri važne bodove – tu su i Evroliga i NBA…

Objavljeno: 26.04.19 u 08:52

Sinoć je počelo takmičenje u košarkaškoj Superligi, a na parket će večeras i timovi koji se takmiče u regionalnoj ligi.

Pored ovog duela tu su i uvodni mečevi evropskih šampionata, kao i utakmice Evrolige, odnosno NBA.

Tri kola je ostalo do kraja takmičenja u Premijer ligi, a ekipi Liverpula nedostaje jedan bod u odnosu na prvoplasiran Mančester Siti. Puleni Jirgena Klopa bi trebalo da trijumfuju na svim tim utakmicama i da se nadaju kiksu Građana ukoliko žele do dugo čekanog trofeja. Prva prepreka na tom putu im je ekipa Hadersfilda, utakmica je na programu od 21 čas, a prenos na prvom kanalu Sport kluba.

Na drugom kanalu ove televizije u istom terminu počeće četvrta utakmica između Barselone i Efesa, a na trećem pola časa ranije meč Baskonije i CSKA iz Moskve. Četiri sata nakon ponoći na drugom programu ove televizije je prenmos četvrtog duela plej-ofa NBA lige između Los Anđeles Klipersa i Golden Stejt Voriorsa.

Arena sport na drugom kanalu od 20.30 prenosi utakmicu belgijske Župiler lige između Antverpa i Standarda, a od 20.45 na trećem kanalu meč Lige 1, Bordo – Lion.

Od 20 časova na četvrtoma kanalu je duel Grupe B Košarkaške lige Srbije između Partizana i Mege.

Meč 31. kola nemačke Bundeslige između Augzburga i Leverkuzena možete gledati od 20.30 sati na drugom kanalu Eurosporta.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter