Srpski vunderkind Luka Jović biće ‘bomba’ letnjeg prelaznog roka, a danas su se njegovi agenti našli na udaru španskog medija.

‘Sport’, koji je blizak Barseloni, danas je objavio tekst u kom optužuje agente Luke Jovića da su iskoristili imena Barselone i Reala kako bi podigli cenu. Navodno, Barselona jeste pratila ‘srpskog Falkaa’, ali je odustala od Srbina kada je Ajntraht podigao cenu na skoro 80 miliona evra. Takođe, Real jeste ušao u pregovore sa Jovićem, razgovarao je sa njegovim agentima, ali je takođe odustao od daljeg posla.


Ipak, Ajntraht i menadžer Luke Jovića su to iskoristili da napunpaju cenu igraču, a sada prelaze na drugi ‘front’, a to su PSŽ i Bajern iz Minhena. Sad ostaje da se vidi da li su ova dva tima spremna da plate toliki novac, mada poslednje informacije kažu da Edison Kavani neće ostati u Parizu.

Luka Jović je ove sezone za Ajntraht iz Frankfurta odigrao 42 utakmice, postigao je 25 golova i sedam puta je asistirao. Nemci su ga za sedam miliona evra otkupili od Benfike i potpisali ugovor sa njim sve do 2023. godine.