0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PREMIJER LIGA: Liverpul demolirao Hadersfild i vratio se na prvu poziciju (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.19 u 22:59

Po dva gola Manea i Salaha, te jedan Keite bili su dovoljni za ubdeljivu pobedu protiv Hadersfilda – 5:1.

Večerašnjom pobedom Liverpul se vratio na prvu poziciju, bar dok Siti ne odigra svoju utakmicu.

Veliki značaj ovaj duel ima i zbog toga što ‘redse’ naredne sedmice očekuje i utakmica Lige šampiona protiv Barselone. Ono što ne raduje Jirgena Klopa leži u činjenici da se Firmino povredio na treningu pred ovu utakmicu i da je upitan pred duel sa Kataloncima. Sa druge strane dobra vest je da se u ekipu posle godinu i par dana vratio Okslejd Čembrlejn i koji je u 73. minutu večerašnje utakmice zamenio Staridža.

Nonšarlantno su gosti ušli u ovu utakmicu, a pospanost njihove poslednje linije tima umeo je da kazni Keita i to već u prvom napadu. Vezista je iskoristo nepažnju jednog od defanzivaca i nakon duplog pasa sa Salahom, doneo je prednost ‘redsima’ u prvom minutu. Van Dajk je sredinom prvog poluvremena povukao loptu skoro do protivničkog šesanesterca,a onda je dodao do Robertsona koji je poslao asistenciju za gol Maneu. Svoju majstoriju u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena prikazao je i Mohamed Salah, koji je posle pasa Aleksandra-Arnolda lobovao Losla.

Drugo poluvreme bilo je slično prvom, nastavile su se ‘viktorije’ pred golom gostujućeg tima. U 66. minutu do četvrtog gola stižu ‘redsi’, kada je nakon centaršuta Hendersona loptu glavom u mrežu poslao Mane. Tačku na ovu utakmicu stavio je Egipćanin, posle sjajnog dodavanja Hendersona na peterac.

Večerašnja dešavanja na ‘Enfildu’ ne bi trebalo da čude bilo koga, kada se pogleda stanje na tabeli. Gosti su već u Čempionšipu i pred sobom imaju da odrade još dva duela, dok će puleni Jirgena Klopa morati da odrae sve što je do njih ukoliko žele trofej.

Sve golove sa ove utakmice možete pogledati OVDE.

PREMIJER LIGA, 36. kolo

Petak
Liverpul – Hadersfild 5:0 (3:0)
(Keita 1, Mane 45+1, 66, Salah 45+1, 83)

Subota
13.30 Totenhem – Vest Hem
16.00 Fulam – Kardif
16.00 Kristal Palas – Everton
16.00 Sautempton – Bornmut
16.00 Votford – Vulverhempton
18.30 Brajton – Njukasl

Nedelja
13.00 Lester – Arsenal
15.05 Barnli – Mančester Siti
17.30 Mančester Junajted – Čelsi

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter