0
Evropske lige

OPSTANAK PA PREGOVORI: Siniša Mihajlović otkrio ko na leto ima prednost u pregovorima!

Objavljeno: 26.04.19 u 21:37

Trener Bolonje Siniša Mihajlović na leto će moći da bira novu sredinu.

Ipak, Mihajlović ističe da ne razmišlja o budućnosti, već da mu je primarni cilj da sa ekipom Bolonje obezbedi opstanak.

– Veoma sam srećan u ovom klubu, vezao sam se brzo za grad i za navijače. Bolonja će sigurno biti moj prvi izbor kad se završi sezona, moj trenutni klub će biti prvi sa kojim ću sesti za pregovarački sto, poručio je Mihajlović

Pet kola do kraja Serije A Miha i Bolonja nalaze se na 16. mestu na tabeli sa 34 osvojena boda. Pet bodova više od Empolija koji je prvi iznad crte. Upravo je Empoli naredni protivnik Bolonje i taj meč dosta bi mogao da reši.

– Utakmica će biti značajna za oba tima. Ko bude pobedio biće korak bliže opstanku u Seriji A. Ekipa je sazrela na pojedinačnom i na kolektivnom planu, igramo dobro i imamo samopouzdanja. Izgradili smo prepoznatljiv stil, ali takođe imamo još mnogo da radimo, rekao je Mihajlović italijanskim medijima pred meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter