1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARIN: Više nema dileme ko je najbolji u Srbiji, Zdjelaru nije polazilo za rukom da me zaustavi

Objavljeno: 25.04.19 u 22:11

Arhitekta Zvezdine igre bio je zadovoljan prikazanim danas.

Slavili su crveno-beli sa 2:1 i tako stigli na korak do odbrane šampionske titule.

Kreativni vezista istakao je važnost ove pobede, ali i da je bitno bilo da dokažu da su boljim od crno-belih u direktnom okršaju.

– Ovo je bila mnogo važna pobeda za nas. Mislim da smo ušli u utakmicu agresivno, znali smo šta nas očekuje i videlo se od prvog minuta da želimo da pobedimo i da ‘rešimo’ titulu. Takođe imali smo i želju da slavimo u derbiju ove sezone i da pokažemo da nema više dileme ko je najbolja ekipa u Srbiji, počeo je Marin.

Pobede u ovakvim mečevima imaju specijalnu ‘težinu’.

– Jeste. To se videlo i po reakciji navijača. Ovo je važna pobeda, nije ‘obična’, jer je bilo baš za titulu. Imamo još četiri utakmice i šest bodova prednosti i to je još lepše.

Novinare je zanimalo koliko će ovo značiti na povratku sigurnosti i samopouzdanja u taboru kluba iz Ljutice Bogdana.

– Pre ove utakmice smo bili sigurni i dominantni, sa samo jednim porazom prošle nedelje. Ljudski je da se nkada izgubi nakon godinu i po dana, ali kada se ovako vratite u derbiju to poazuje karakter ekipe.

FOTO: STARSPORT

Derbi utakmice sa sobom nose i dosta tenzije.

– Mislim da se nije videlo puno nervoze u našoj igri. Kontrolisali smo igru, bili bolji i dali gol iz čistog penala. Imali smo šansu i fantastične akcije i neke polukontre za treći gol čime bi sve završili. Rekli smo da možda neće biti potrebna magija, ali smo dansa videli dosta magije na terenu

Vezista se potom osvrnuo i na penale…

– Bio je čist penal na Benu. Nisam video njihov penal na TV, ja sam uklizao uspred njega i postavio nogu. Dali su gol, bilo je 2:1 i svakako je pobeda naša.

Posebno su intersantin bili dueli sa Sašom Zdjelarom koji su bili svojevrsni nastavak prethodnog duela.

– To je logično. On mora da pokušava da me zaustavi, što mu danas nije uspelo i tako svmo slavili. Na kraju se sve završilo sportski. Mislim da su i on i Saša znali da smo mi bolji i to smo pokazali, pa su to tako i sportski prihvatili i svaka im čast na tome, zaključio je Marin.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski i Stefan Smuđa)

0
0

1 Komentara

  1. E moj marine, najgori si bio na terenu…Puno losih pasova, pogrešnih odluka, za novac za koji igras veoma lose… Ti i Stojković se samo raspravljate sa sudijama. Ni jedan derbi nisi odigrao na nivou…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter