2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEN PREKRŠIO ‘NEPISANO PRAVILO’: Zvezda sa penala do 1:0! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.19 u 20:33

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su 1:0 u 60. minutu 160. večitog derbija.

U 59. minutu Ivanić je povukao po levom boku, ubacio loptu na peterac gde je bio Ben. Njega je sa leđa povukao Urošević, sprečio ga da loptu sprovede u mrežu, pa je sudija Simović bez razmišljanja pokazao na belu tačku.

(Youtube/Balkan Prenosi)

Odgovornost je preuzeo Ben, Stojković je pogodio stranu, ali je udarac bio previše i precizan i jak – Crvena zvezda od 60. minuta vodi 1:0!

(Youtube/Balkan Prenosi)

0
0

2 Komentara

  1. Jeste, Ben je prekršio nepisano pravilo jer je bio najlošiji akter u drsu Zvezde. Njegov učinak na terenu je bio “nula” i kada pogledamo da jednom takvom 31-no godišnjem Benu, rezerve moraju biti Vukanović i Jirka onda se pitam ima li ovo veze sa zdravim razumom?!

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini molim te, ali nisi bio konkretan do kraja, jer ima li veze sa zdravim razumom da jedan tehnički školovani fudbaler kao Vulić, koji je po tehničkom znanju u rangu sa Marinom i Ivanićem, bude rezerva trojici diletanata kao što su Jovičić, Čaušič i Milijaš?! Vulić je tek četvrti izbor! Da li se neko i dalje čudi zašto Zvezda nema igru?! Zato, što kod “trenera godine” i dalje igraju neki inferiorni po znanju i fizičkim karakteristikama igrači! Eto, kakvo nam je znanje našeg trenera! Nije ovo jedini “biser” Milojevića, jer tu je još i Joveljić, koji je rezerva Boaćiju! Zamislite da jedan mladi reprezentativac Srbije U-23, bude rezerva jenom rezervisti iz kineske 75. lige sveta?! Milojeviću ne treba ni mladi supertalentovani Terzić, nego ga je pustio niz vodu, da ode u Italiju u neizvesnost!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter