1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ PRED DERBI: Vučelićeve reči o petoj poziciji imaju podlogu, učinićemo sve da pobedimo…

Objavljeno: 24.04.19 u 14:41

Sitno se broji na obe strane Topčiderskog brda do novog okršaja ‘večitih’ rivala.

Po 160. u domaćem takmičenju snage će odmeriti Crvena zvezda i Partizan.

Nakon što je to Vladan Milojević učinio nešto ranije i Savo Milošević je izašao pred predstavnike medija i govorio o očekivanjima pred sutrašnji duel.

– Situacija naša je komplikovana, trudimo se da je popravimo. U Nišu je rezultat bio korak nazad, ne i igra. Utakmica je jako važna, ali nije biti ili ne biti. Posle nas čeka mini liga četiri kola i nastavak borbe za Evropu, počeo je Miloševića.

Nije mogao da se seti svog poslednjeg derbija nekadašnji napadač…

– Ne znam koji je bio poslednji derbi, odigrao sam ih više od deset. Ne volim statistiku, ipak znam kakva je atmosfera i koliki je pritisak. Nebitno je u kom su stanju dva tima. U derbiju odlučuju neke druge stvari ne taktika, poručio je on, te potom dodao da ne želi da govori o sudijama:

– Ne želim o sudijama(Novak Simović je sudija prim aut.). Nemam podatak o nadimku sudije. Ne znam da ga zovu Elvis Prisli.

Dva vezana poraza nisu uticala na igrače kluba iz Humske.

– Dva poraza neće uticati ni na nas, ni na Zvezdu. Velika je važnost utakmice i za jedne i za druge.

Prema rečima Miloševića još je rano govoriti o finalu Kupa i jedinoj šansi da se osvoji trofej ove sezone.

– Verujem da su dobre. Čeka nas teško gostovanje u Nišu. Znam sta navijači očekuju, ali ja moram da budem pragmatičan. Daleko je finale Kupa, prvo ide prvenstvo, ako tu sutra ne pobedimo, čekaju nas četiri paklene utakmice u kvalifokacijama za Evropu. Ako osvojimo Kup to je samo bonus.

FOTO: STARSPORT

Na skoro sve snage će moći da računa Milošević za duel sa ‘večitim’ rivalom.

– Osim Valijentea svi su spremni.

Osvrnuo se potom strateg crno-belih i na izjavu prvog čoveka kluba ‘da je cilj jednog dela fudbalskog establišmenta je da Partizan bude peti’

– Posle rezultata u poslednjem kolu reči predsednika Vučelića imaju podlogu. Lično ne bavim se šta misli taj fudbalski establišment.

Za kraj trener Partizana poručio je da će njegova ekipa igrati na pobedu.

– Remi nam ne donosi mnogo, pobeda da i učinićemo sve da trijumfujemo. U derbiju nema favorita. Zvezdina odbrana je dobra, ali uz pomoć trenera naučićemo način da zapretimo i srećniji napustimo teren, zaključio je Milošević.

Derbi između Crvene zvezde i Partizana na programu je sutra od 19 časova.

(Sa stadiona u Humskoj – Darko Noveski)

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ja, kao zvezdas, voleo bih da bude partizan peti, ne vidim sta je tu problem.
    Ali vidim da Savo kaze da su igrali dobro u Nisu…tako da, za pocetak treba da budu realni. Bore se za cetvrto mesto jer je to realno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter