0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK: Šandong nastavio niz bez poraza, Pele pogodio za pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.19 u 17:41

Tokom današjneg dana odigrane su utakmice četvrtog kola u G i E grupama.

Pobede su u ovom kolu upisala po dva kineska i korejska tima.

Fudbaleri Jeonbuka nastavili su sa trijumfima i nakon što su pre dve sedmice savladali minimalnim rezultatom Uravu, sada su to isto učinili i pred svojim navijačima. Veoma lepim golovima Lopeza u prvom i Kima u 48. minutu utakmice domaća ekipa je došla do devetog boda i suvereno drži prvu poziciju u grupi. Do kraja su igrači Urave mogli samo do počasnog gola koji je bio delo Karokija u 58. minutu utakmice.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

Nastavak loše serije Urave koja je slavila samo u prvom kolu umeo je da kazni Peking Gvan, koji nije na najbolji način startovao u ovom takmičenju. Tim iz kineske prestonice je nakon toga uspeo da dođe do dve pobede protiv Burirama i tako se popne na drugu poziciju. Renato Augusto je sa bele tačke u 55, minutu doeno prednost domaćoj ekipi, da bi svaku nadu gostima srušio petnaest minuta pre kraja Ba Dun.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

Veoma je neizvesno u Grupi E, gde se tri tima nalaze u trci za plasman dalje, dok je Johor praktično sa samo jednim bodom do sada izgubio sve šanse. Prilključak za liderima korejski Gjeongnam uhvatio je pobedom nad Kašimom, koja je po prvi put u ovom takmičenju osetila gorčinu poraza. Nakon loše rakcije golmana gostiju, koji nije dobro procenio let lopte prilikom centaršuta, ona je pogodila Kunimotoa u butinu i nakon toga završila u mreži. Ovo je bilo dovoljno za minimalnu pobedu i tri boda koja vraćaju veru za prolaz dalje.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

Čekao je Šandong na pobedu i onda u dva kole je zabeležio dve i to protiv Johora. Nisu se previše gosti forsirali na ovom gostovanju, a pitanje pobednika odlučio je golom u 22. minutu Gracijano Pele.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK, 4. kolo

Grupa E
Kašima – Gjeongnam 0:1 (0:0)
(Kunimoto 63)

Johor DT – Šandong Luneng 0:1 (0:1)
(Pele 22)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G
Jeonbuk – Urava 2:1 (1:0)
(Lopez 12, Kim 48 – Koroki 58)

Peking Gvan – Buriram 2:0 (0:0)
(Augusto 55pen, Ba 76)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter