0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Evo koje fudbalere Crvene zvezde i Partizana će menadžeri gledati na 160. ‘večitom derbiju’

Objavljeno: 24.04.19 u 10:31

Skauti i direktori klubova sutra će biti u loži stadiona „Rajko Mitić“, a pod lupom su igrači iz obe ekipe pred letnji prelazni rok.

Bliži se letnji prelazni rok, a u sklopu angažovanja igrača iz naših klubova sledi poslednje snimanje sutrašnjeg 160. derbija na stadionu „Rajko Mitić„.

Skauti i direktori klubova zauzeće svoja mesta u loži, a kako saznaje HotSport svoje predstavnike imaće: Anderleht, Briž, Monako, Amijen, Fenerbahče, Milan, Juventus, Borusija Menhengladbah… Svakako da je ovaj megdan intresantan i za ekipe iz Kine, Katara i Saudijske Arabije. Pod lupom su igrači obe ekipe: Milan Rodić, Branko Jovičić, Marko Marin, El Fardu Ben, Goran Zakarić, Nemanja Nikolićc, Saša Zdjelar, Rikardo Gomeš…

Često se desava da neko iskoči u prvi plan, a zbog povrede ovog puta neće nastupiti Ričmond Boaći, koji je takođe na meti klubova. Reprezentativac Gane i golgeter crveno-belih nije se u potpunosti oporavio od povrede kolena, koju je zaradio protiv Radničkog iz Niša pre desetak dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter