2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČEKA SE ODLUKA: Milojevića jedino brine nastup napadača u derbiju

Objavljeno: 23.04.19 u 10:44

Izgleda da su šanse minimalne da golgeter bude potpuno spreman pošto povreda kolena nije zalečena, a priliku od starta dobiće ljubimac navijača.

Dva dana pre megdana sa Partizanom, ekipa Crvene zvezde se u uobičajenom ritmu sprema za derbi. Posle dva remija ove sezone lider šampionata želi pun pogodak. Nakon poraza od Čukaričkog usledila je analiza na radnom sastanku, pa se očekuje ‘novo lice’ šampiona u 160. okršaju sa komšijama.

Kako saznaje HotSport jedini problem u pripremi meča je povreda Ričmonda Boaćija. Iako se činilo da će Ganjanin uspeti za desetak dana da se oporavi nakon nezgodne povrede kolena u meču sa Nišlijama, šanse da zaigra su minimalne.

Zbog toga je Milan Pavkov presedeo celu utakmicu protiv Čukaričkog na klupi kako bi se sačuvao od žutih kartona, tako da će ljubimac navijača zauzeti mesto statera. U prošlom meču postigao je pogodak za remi sa crno-belima i za jedno poluvreme potvrdio je svoje kvalitete.

U ekipu se vraćaju Branko Jovićić i Milan Rodić, koji nisu nastupali u subotu i ostaje da se sačeka konačna odluka oko još nekih poteza koje sprema Vladan Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Milojević me je razočarao kao trener! Ne samo zbog toga što već celu sezonu Zvezda nema igru, što igraju sporo, bez žara, dekadentno, nego što on posle ispadanja iz LŠ, nije shvatio da sa sporim igračima ne može igrati u Evropi! Umesto da posle ispadanja iz Evrope odstrani spore igrače iz tima, on je dao zeleno svetlo da se produže ugovori baš sa onim igračima koji su ojadili Zvezdu u grupnoj fazi LŠ! Misli li Milojević da će sa sporim igračima i afričkim “kapitalcima” nešto učiniti u kvalifikacijama?! Ako misli, onda se gadno vara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter