0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

PREMIJER LIGA: Neverovatan ‘kiks’ Čelsija, može li ga to koštati Lige šampiona? (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.19 u 23:14

U poslednjem meču 35. kola Premijer lige Čelsi je na svom stadionu remizirao sa Barnlijem 2:2 (2:2) i spotakao se u borbi za Ligu šampiona.

Maurisio Sari i Čelsi moraju se rastati, jer to nije dobitna kombinacija. Kada se očekivalo da ‘plavci’ upišu sigurna tri boda i zakorače velikim korakom ka Ligi šampiona, oni su na sred ‘Stamford Bridža’ remizirali 2:2 protiv Barnlija kji poslednja četiri meča ne zna za poraz.

Gosti su poveli u 8. minutu, posle kornera i izbijene lopte na ivicu šesnaesterca, Hendriks je loptu uhvatio na volej i zakucao je u mrežu – 0:1. Čelsiju je za izjednačenje bilo potrebno četiri minuta, Azar se poigrao sa odbranom Barnlija, vratio loptu na nekih desetak metara od gola, a Kante je zakucao iza leđa Hitona – 1:1.

Dva minuta kasnije Čelsi je okrenuo, Iguain je odigrao dupli pas sa Aspilikuetom i od prečku pogodio za 2:1. Barnli je u 24. minutu uspeo da izjednači, Vestvud je izveo slobodan udarac, Vud je glavom spustio za Barnsa, a ovaj je bio nepogrešiv – 2:2.

U drugom poluvremenu je Čelsi juri pobedu, ali nije uspeo. Ređao je šanse pred golom Hitona, ali bez uspeha. Bodom je tri kola pre kraja tim iz Londona ostao na poziciji četiri i izjednačio se sa Totenhemom na trećem mestu sa 67 bodova. Peti je Arsenal sa 66, dok Mančester na šestom mestu ima 64 poena. Ipak, Čelsi od svih ovih timova ima meč više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter