0
Domaći fudbal

PLS: Borac ubedljiv protiv ‘vrtića’ iz Užica!

Objavljeno: 22.04.19 u 22:22

Iako su mnogi priželjkivali reprizu prethodnog susreta ova dva rivala, to se nije ostvarilo.

Ova utakmica je bila u svemu drugačija od prethodne, Borac je bio dominantniji tokom čitavog meča i zasluženo osvaja tri važna boda u borbi za opstanak.

Od starta meča domaćin je krenuo silovito, stvarao šanse pred golom Cvijovića, dok su se igrači Slobode oslanjali na kontra napade i tako pokušavali da ugroze gol domaćina. Najbolju priliku u prvom delu meča imao je Bogićević kada je njegov udarac završio na prečki gola Slobode.

U nastavku meča još veći pritisak domaćina. Nakon povrede Cvijovića, Jovanović je zauzeo mesto između stativa i već u narednih par minuta je imao priliku da se pokaže. Sjajno je intervenisao kod kornera domaće ekipe i nogom odbranio udarac sa nekih 5 metara od svog gola. Međutim, u 67. minutu je bio nemoćan. Odlično ubacivanje i loše postavljanje odbrane Slobode je iskoristio Bogićević, izašao jedan na jedan sa Jovanovićem i zatresao mrežu crveno-crnih

Nakon tog pogotka fudbaleri Slobode su krenuli nešto odlučnije na gol domaćina i uputio je odličan udarac sa distance Đurić, koji golman Borca, Maslarević, krajnjim naporom izbacuje u korner. Odmah potom sjajnu kontru izvode omladinci Slobode, Tomić ubacuje loptu sa desne strane, oštro, po zemlji, debitant Stamenić je šutirao, međutim Maslarević sjajnom intervencijom brani svoj gol. Ta odbrana kao da je pokolebala crveno – crne, olako su dopustili Kovačeviću da uputi udarac, sa nekih 25 metara, i efektnim pogotkom stavi tačku na ovaj susret.

BORAC – SLOBODA 2:0 (0:0)

Strelci: Bogićević u 66, Kovačević u 84. minutu.

Gradski stadion u Čačku. Gledalaca: 300. Sudija: Marko Ivković (Valjevo). Pomoćnici: Stefan Vojnić i Ivan Blagojević. Žuti kartoni: Kovačević (Borac), Tomić (Sloboda).

BORAC: Maslarević, Urošević (od 61. Obradović), Kovačević (od 90. Marković), Janjušević, Vasilić Šutić (od 46. Berak), Fićović, Sekulić, Ilić, Filipović, Bogićević.

SLOBODA: Cvijović (od 50. Jovanović), Sekulić, Ilić (od 75. Stamenić), Đurić, Petrović, Jezdimirović, Živković (od 65. Tomić), N. Lazović, Gavrić, Đ. Lazović, Cvetić.

Subota:

Inđija – Radnički (Kg) 0:0

Zlatibor – Metalac 0:0

Sinđelić (Bg) – Javor 1:3 (Ivković 19 – Marković 61, 81, Krnić 90)

Bežanija – TSC 2:3 (Tanko 70, Divac 90 – Lukić 18, Tomanović 20, Pinter 86)

Semafor 4. kola plej-auta Prve lige Srbije:

Nedelja:

Budućnost (Do) – Trajal 3:2 (Filipović 33, 48, Milošev 42 – Marong 53. Đurović 70)

Žarkovo – Bečej 1:0 (Manić 64)

Novi Pazar – Teleoptik 5:0 (Plojović 3, 19, Hazirović 13, Milenković 28. penal, Bihorac 52)

Ponedeljak:

Borac – Sloboda 2:0 (0:0)
(Bogićević 66, Kovačević 84)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter