1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

AFC LŠ: Partizanu nedostaje napadač ovakvog kalibra, nekadašnji napadač crno-belih rešeta mreže u LŠ Azije (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.19 u 21:36

U 4. kolu AFC Lige šampiona sastali su se Al Vahda i Al Rajan. Četvorostruki strelac na meču bio je nekadašnji fudbaler Partizana.

Nema sumnje da Partizanu danas nedostaje jedan ovakav napadač koji bi pomogao u pohodu na vrh tabele i titulu Kupa Srbije. Grobari danas mogu samo sa setom da prate odlične igre Leonadra u dresu ekipe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Nakon poraza u prvom kolu od Tashkenta sa 2:0. Ekipa Henka Ten Katea zaređala je 3 pobede u nizu. Sa danas postignuta četiri pogotka nekadašnji Partizanov Brazilac upisao je ukupno sedam golova.

U današnjem meču viđena je prava goleada. Sorija je doneo prednost gostima već u drugom minutu, a u šestom minutu bilo je 2:0 za goste Rivas je bio strelac. Leonardo je u osmom minutu uspeo da smanji na 2:1, a potom je drugim golom Rivas drugim golom povisio na 3:1. Al Vahda nošena na leđima Leonarda došla do potpunog preokreta. U 56. minutu Brazilac je smanjio na 3:2, a u 82. minutu je poravnao na 3:3, a potom u 89. doneo potpuni preokret Al Vahdi 4:3 koja nakon večerašnjeg meča zauzima prvu poziciju na tabeli.

AFC Liga šampiona 4. kolo:

Lok. Tashkent Al Itihad FC 1:1 (1:1)
(Abdujklugov 36 – Romarinjo 12)
Al Vahda – Al Rajan 4:3 (1:3)
(Leonardo 8, 56, 82, 89 – Soria 2, Rivas 6, 21)
Al Ahli – Persepolis 2:1 (1:0)
(Al Soma p 30, 83 – Khalizadeh 93)
Al Sad – Pakhtakor 2:1 (1:1)
(Ćavi 9, Bondeđah 87, Krimets)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter