7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽESTOKO SAOPŠTENJE STIGLO IZ HUMSKE: Partizanove ozbiljne optužbe!

Objavljeno: 21.04.19 u 21:54

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem nakon poraza od 3:1 u Nišu od Radničkog.

Saopštenje pod naslovom „Brutalna oružana pljačka u Nišu“ prenosimo u celosti i bez izmena:

– Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FК Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala.

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.

Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani „Boki“ večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Кupa Srbije?

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba, navedeno je u saopštenju kluba iz Humske.

0
0

7 Komentara

  1. Sta se sekirate braco grobari, ima tu i previse materijala, samo je pitanje vremena kada ce nam ove dve titule biti vracene zbog pljacke i namestanja a ovi ganferi biti zabetonirani u 4.ligu zajedno sa Radnickim , Zemunom i ostalim „rado gubim od Zvezde“ timovima.

    0
    0
    Odgovori
  2. @ s sta ti lupetas zar stvarvo mislis da igrac koi smeta golmanu ne utice na igru ako bas lopta neide ka njemu kad u kaznenom prostoru blokiras kretnju golmano onda je faul

    0
    0
    Odgovori
  3. NAVODNO SPORNI GOL RADNIČKOG JE ČIST KO SUZA JER IGRAČ KOJI JE U NAVODNOM OFSAJDU NE DODIRUJE LOPTU.JESTE DA OMETA GOLMANA ALI NE UTIČE NA PUTANJU LOPTE.
    TAKO DA DŽABA KUKATE VEĆ STE POSTALI TREĆI KLUB U SRBIJI,A OD ČETVRTKA NADAM SE DA CETE BITI ŠESTI,A AKO BOG DA,VIDI I PAMTI KAKO STE VI SILOVALI SRPSKI FUDBAL U PREDHIDNIM GODINAMA ONDA BI TREBALO DA VAM OMOGUĆI DA DEFINITIVNO VIŠE NEPOSTOJITE KAO I ARMIJA KOJA VAS JE STVORILA.
    „NAPRED ZVEZDA OLE“

    0
    0
    Odgovori
  4. JESTE KRIVI SMO STO SMO VAS RAZBILI PA DOSLI U DESET SANSI ZA GOL DOK VI NISTE IMALI NIJEDNU PA CUTITE BOLJE STO VAM JOS 3 NISMO DALI

    0
    0
    Odgovori
  5. Kad izgube uvek im krive sudije, a nisu bili kadri da stvore jednu pravu priliku pred golom Ristića. A kad npr. sudija Novica Anđeloski prizna gol iz ofsajda Partizanu u 96. minutu protiv Napretka, onda je sve u redu i nema saopštenja. Licemeri iz Humske.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter