0
ATP

SPORT NA TV: Novi okršaj Radničkog i Partizana na dve televizije, Lajovićevo finale…

Objavljeno: 21.04.19 u 08:50

Utakmica na ‘Čairu’ privlači veliku pažnju.

Tokom ove sedmice Nišlije su doživele minimalan poraz u Beogradu od istog rivala, a puleni Nenada Lalatovića sada imaju priliku za ‘osvetu’ pred svojim navijačima.

Jedva od dve derbi utakmice trećeg kola plej-ofa igra se u Nišu, gde Radnički dočekuje Partizan. Ovaj duel počinje u 18.30 časova, a možete ga pratiti na prvom kanalu Arene sport, kao i na televiziji O2.

Arena će od 21 prenositi utakmicu Lige 2 između PSŽ-a i Monaka, dok je na drugom kanalu od 14.30 prenos finale Juniorske lige Srbije u košarci.

Na programu Sport kluba naći će se nekoliko utakmica Premijer lige i Primere, a mi izdvajamo meč Kardif – Liverpul koji čiji je prenos na prvom kanalu od 17 sati, kao i utakmicu Betis – Valensija od 20.45. Od 14.30 časova na prvom programu ove televizije je i prenos finala ATP tunira iz Monte Karla, koje će igrati naš Dušan Lajović i Karlos Fonjini.

Eurosport će na svom drugom kanalu prenositi dve utakmice 30 kola nemačke Bundeslige. Od 15.30 časova na programu je meč Frajburga i Dortmunda, a od 18 Herte i Hanovera.

Evo i kompletnog programa:

FOTO: PRINTCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter