0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EPIZODA U NIŠU KAO PROVERA PRED MARAKANU: Milošević meša karte zbog derbija sa Zvezdom

Objavljeno: 21.04.19 u 11:21

Crno-beli na ‘Čairu’ neće biti u kompletnom sastavu, a napad bi trebalo da predvodi Nemanja Nikolić umesto poređenog Rikarda Gomeša

Drugi put u četiri dana na talu je meč između Radničkog i Partizana, a večeras sledi epizoda u Nišu u borbi za bodove. Crno-beli neće izaći u najboljem sastavu pošto je trener Savo Milošević, kako saznaje HotSport odlučio da promeša karte posto u cetvrtak sledi gostovanje Crvenoj zvezdi. Pored promena u sastavu ne menjaju se ambicije ekipe iz Humske, koja je jesenas na istom mestu se izborila za remi (2:2).

Kažnjeni su kapiten Vladimir Stojković koga će zameniti Filip Kljajić, a desnog beka Nemanju R. Miletića iskusni Miroslav Vulićević. Očekuje se povratak u poslednju liniju Španca Marka Valjentea posle dva preskočena meča zbog problema sa zubom. Mini odmor je potreban Saši Zdjelaru i na upražnjeno mesto sledi prilika za Milana Smiljanića. U poslednje vreme nakon povrede se razigaro Đordje Ivanović. Napad će predvoditi Nemanja Nikolić umesto Rikarda Gomeša koga ‘čuvaju’ kao aduta za 160. derbi, a ostaje da se vidi kakav će biti test sa Nišlijama.

Projektovan sastav: Kljajić, Vulićević, Valjente, Pavlović, Urošević, Smiljanić, Šćekić, Zakarić, Ivanović, Tošić, Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter