0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI U NIŠU: Partizan bez tri najiskusnija igrača, Radnički ofanzivan (SASTAV)

Objavljeno: 21.04.19 u 18:09

Derbi 2. kola plej-ofa Superlige Srbije igra se u Nišu gde na stadionu ‘Čair’ Radnički dočekuje Partizan.

Pre svega četiri dana Partizan je u Humskoj sa 1:0 pobedio Radnički u prvom meču polufinala plej-ofa. Danas se dva rivala sastaju u Nišu u okviru prvenstva, a ‘Real sa Nišave’ bi u slučaju pobede opet mogao da zakuva borbu za titulu. Zbog toga se i trener Radničkog Nenad Lalatović opredelio za nešto ofanzivniju postavu sa tri napadača. Po bokovima će delovati Petar Grbić i Lazar Ranđelović, dok će najbliži golu Partizana biti najbolji strelac lige Nermin Haskić.

Sa druge strane Partizan je u Niš stigao bez tri najiskusnija igrača dva nekadašnja reprezentativca Srbije i jednog aktuelnog. U timu neće biti golmana Vladimira Stojkovića, desnog beka Nemanje Miletića i krilnog napadača Zorana Tošića. Tako se Savo Milošević odlučio da na gol stavi Filipa Kljajića, da desnog beka igra iskusni Miroslav Vulićević, a da po boku deluje Đorđe Ivanović. Partizan će igrati sa dva napadača, pošto su u timu Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

RADNIČKI NIŠ: Ristić – Đorđević, Bondarenko, Pankov, Crnomarković – Todorovski, Drinčiić, Stojanovi – Grbić, Ranđelović – Haskić.
PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Valijente, Nemanja G. Miletić – Zdjelar, Smiljanić, Pantić, Ivanović – Rikardo i Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter