0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda, Lajović i velika prilika za još uvek vruću osvetu

Objavljeno: 20.04.19 u 08:50

Polako se približavamo kraju aprila, a 20. dan četvrtog meseca 2019. godine donosi nam veliki broj više nego zanimljivih dešavanja na sportskim borilištima.

Za ljubitelje sporta u Srbiji najzanimljiviji duel igra se na Banovom brdu, gde Crvena zvezda gostuje Čukaričkom. Pobedom bi crveno-beli napravili još jedan korak ka šampionskoj tituli, i na nestrpljenjem čekali razvoj dešavanja iz Niša, gde se sutra sastaju Radnički i Partizan.

Utakmica je zakazana za 17 časova uz prenos na prvom programu Arena sporta.

Od 12.30 na O2 televiziji Parma dočekuje Milan u Seriji A, a posebnu pažnju privlači meč Premijer lige između Mančester Sitija i Totenhema. „Pevci“ stižu na Etihad samo tri dana pošto su izbacili Siti iz Lige šampiona u šokantnoj utakmici u kojoj je „građanima“ poništen gol u sudijskoj nadoknadi vremena.

Ljubitelji tenisa moći će od 13.30 da isprate Dušana Lajovića, koji će pokušati da „osveti“ Novaka Đokovića u borbi za finale turnira u Monte Karku.

Kompletan sportski program pogledajte ovde:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter