U derbiju 2. kola plej-ofa Čukarički od 17 časova dočekuje Crvenu zvezdu koja će na ovom meču rotirati i odmarati pojedince za 160. večiti derbi.

Čukarički žeči bodove za Evropu, Crvena zvezda za titulu i nastavak rekordne serije nepobedivosti. Ipak, kada se pogleda sastav koji na teren izvodi Vladan Milojević jasno je da pojedini prvotimci odmaraju za duel sa Partizanom koji je na programu u četvrtak. U timu nema onih rovitih, ali i onih kojima preti suspenzija u slučaju da dobiju žuti karton.


Na golu Crvene zvezde je standardno Milan Borjan, a poslednju liniju činiće Filip Stojković, Nemanja Milunović i Vujadin Savić. Jedina izmena je na levom boku gde Milana Rodića menja Marko Gobeljić. Na sredini neće biti Branka Jovičića zbog preterane ‘žutice’ pred derbi, a zameniće ga Dušan Jovančić. Sa njim u vezi biće Goran Čaušić i Marko Marin kao plejmejker. Po krilu će delovati standardni El Fardu Ben i Mirko Ivanić, dok će najistureniji biti Aleksa Vukanović. Milan Pankov je zbog mogućeg četvrtog žutog kartona ostao na klupi.

Evo sastava dva tima:

ČUKARIČKI: N. Stevanović – M. Stevanović, Puškarić, Kovač, Bogosavac – Docić, Stojanović, Šapić, Birmančević Luković – Mudrinski.
CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Gobeljić – Jovančić, Čaušić, Marin, Ben, Ivanić – Vukanović.