0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Cukaricki from left Branko Jovicic Filip Stojkovic Vujadin Savic Aleksa Terzic Marko Gobeljic Dejan Joveljic Veljko Simic Slavoljub Srnic Dejan Meleg Beograd, 25.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZAVRŠENA MISIJA: Vezista se posle Grčke epizode vraća u Zvezdu

Objavljeno: 19.04.19 u 09:45

Konačna odluka je da po isteku pozajmice dođe do rastanka, aonda su na potezu crveno-beli koji sa igračem imaju ugovor do 2021. godine.

Nije se po povratku iz Kajserija Dejan Meleg snašao u Crvenoj zvezdi u prvom delu sezone i usledila je selidba krajem januara na pozajmicu u Levadijakos. Grčki klub je hteo da bivši igrač Vojvodine i Ajaksa pomogne u borbi za opstanak, ali je trka izgubljena definitivno dva kola pre kraja sezone. Sledi selidba u niži rang i kako saznaje HotSport odluka čelnika je da se vezista posle isteka pozajmice vrati u Zvezdu.

Na potezu su crveno-beli, koji sa igračem imaju ugovor na još dve godine i imaće dovoljno vremena da izvagaju sledeći potez do početka priprema u junu za novu sezonu.

Sve opcije su otvorene, a sledeći korak može da bude poznat tokom prelaznog roka i verovatno će internacionalac dobiti novu priliku da se dokaže ili sledi sporazumni raskid ugovora. Na početku misije Meleg se polako uklopio u novi sistem i odigrao nekoliko dobrih mečeva, a onda se preselio na klupu i kada je ekipi krenulo loše sa rezultatima pad u niži rang donosi totalnu rekonstrukciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter