2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI DEO KOLAČA PRIPAO POZNATOM MENADŽERU: Fiorentina objavila koliko je Partizan zaradio od prodaje Vlahovića

Objavljeno: 19.04.19 u 18:28

Mladi napadač uveliko nosi dres Viole, a sada je poznato i koliko je novca plaćeno i kome za njegov dolazak.

Italijani su izašli za finansijskim bilansom poslovanja, a tamo se između ostalog našlo i nešto što se tiče crno-belih.

Pojasnili su ‘ljubičasti’ na šta su sve trošili sredstva, a pored novca koji su izdvajali za transfere i plaćali klubovima vidi se i onaj deo koji pripada menadžerima igrača. Svakako najinteresantniji podaci za nas su oni koji se tiču prelaska Dušana Vlahovića iz Partizana u zimu 2018. godine, nakon njegovog punoletstva.

Ovog napadača klub iz Firence platio je dva i po miliona, od čega je Partizanu na ime obeštećenja pripalo milion i po, a preostali milion Faliju Ramadaniju koji je posredovao prilikom zaključenja posla. Zanimljiva je i činjenica da Vlahovićev zastupnik nije ovaj menadžer, već druga agencija vodi računa o njegovoj karijeri.

FOTO: STARSPORT

Mediji u Italiji danas navode i to da je Viola na provizija u prethodnom periodu dala nešto više od pet miliona evra, od čega je pomenutom menadžeru pripala polovina za poslove dovođenja Vlahovića, Pjace i Montela.

0
0

2 Komentara

  1. Pa to je klasika kako uzeti lovu od transfera! Objavis da je transfer bio 1,5 mil. evra, toliko uneses u zemlju za klub a drugi deo ide menadzeru sa kojim deli fifti-fifti to milionce. Vazura, naivan si, Fiorentina nema sta da krije, ona radi posteno!
    FSS da pokrene istragu, dosta je bre vise lopovluka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter