0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SUPERLIGA KINE: Taliska za pobedu iz ‘slobodnjaka’, Mažić dao nadu gostima (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.19 u 16:21

Danas su odigrana dva uvodna duela šestog kola.

Pobedu je upisao Gvangžu protiv Šandunga, dok su Tjenđin i Šangaj podelili bodove.

Gvangžu koji je je od starta zabeležio samo poraz od Peking Renea i sve ostale pobede, nastavio je sa dobrim igrama. Taliska je golom glavom u 19. minutu doneo prednost domaćeoj ekipe, da bi Gracijano Pele izjedanačio krajem prvog dela. Zanimljivo je i to da je srpski arbitar Milorad Mažić prvo poništio gol zbog ofsajda, a onda preinačio svoju odluku nakon gledanja snimka.

Kada je delovalo da neće biti više uzbuđenja i da utakmica ulazi u mirnu završnicu, navijače je na noge podigrao brazilski internacionalac. U petom minutu nadoknade vremena Anderson Taliska uspeo je da zatrese mrežu veoma dobrim izvođenjem slobodnog udarca i tako donese pobedu svom timu.

(VIDEO:YouTube/ZSoccer)

Utakmica između Tjanđina i Šangaja okončana je remijem bez golova. Gosti su važili za favorita na ovom meču, ali nisu uspeli da to potvrde i na terenu. Nakon ovog kola Šangaj je treći sa 13 bodova, dok je Tjanđin na 14. poziciji sa tri boda iz tri remija na startu.

SUPERLIGA KINE, 6. kolo

Petak
Gvangžu Evergrande – Šandung 2:1 (1:1)
(Taliska 19, 90+5 – Pele 44)

Tjenđin – Šangaj SIPG 0:0

Subota
9.30 Peking Rene – Šenžen
13.35 Hebei – Peking Guan
13.35 Henan – Tjenđin Teda

Nedelja
9.30 Dalijen – Lifan
11.30 Đengsu Suning – Gvangžu R&F
13.35 Vuhan Žal – Šangaj Šenhua

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter