0
Evropske lige

NAJAVLJEN TRANSFER GODINE: Inter i Juventus razmenjuju zvezde,

Objavljeno: 19.04.19 u 18:51

Paulo Dibala i Mauro Ikardi svako malo nalaze se na stranicama medija širom Evrope kao fudbaleri koji bi mogli da napuste Juventus, odnosno Inter, a prema poslednjim najavama upravo ova dva fudbalera bi trebalo da budu deo jedne od najzvučnijih razmena u novijoj fudbalskoj istoriji.

Kako prenosi Tutosport, Fabio Paratići, sportski direktor „stare dame“ i prvi čovek Intera Đuzepe Marota već su se sastali kako bi razgovarali na temu saradnje.

Navodno, Juventus želi da u svoje redove dovede Ikardija, dok je Marota spreman da pusti Argentinca. U suprotnom pravcu trebalo bi da krene Dibala. Ikardijev sunarodnik nije ove sezone pružao partije na željenom nivou, pa je „stara dama“ spremna da se odrenke usluga nekada prve zvezde tima.

Tako bi naredne sezone Ikardi veoma lako mogao da trese mreže u crno-belom dresu, dok bi neroazuri dobili igrača oko kog bi mogli da grade tim za narednih nekoliko sezona.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter