Igrači Crvene zvezde su danas nastavili akciju druženja sa školarcima, a osnovce koji pohađaju Osnovnu školu ‘Stefan Nemanja’ na Senjaku obradovali su Marko Marin i Nemanja Milunović.

Prvotimci šampiona Srbije su iskoristili slobodno vreme da obraduju najmlađe zvezdaše i pozovu ih da voljenom klubu pruže podršku na utakmicama u završnoj fazi prvenstva.


Defanzivac i fudbalski kreator su prvi put bili učesnici već tradicionalne akcije i ovom prilikom su preko tri sototine mališana obradovali autogramima, fotografijama i poklonima. Vidno oduševleni, najmlađi školarci, školsko dvorište su obojili Zvezdinim bojama, a druženje je upotpunila razdragana dečja graja.

– Uvek je zadovoljstvo družiti se sa najmlađima. Iskreni osmesi i emocije posebno razgale. Iskoristili smo priliku da mališane pozovemo da nam budu podrška u završnici prvenstva i nadam se da ćemo zajedno proslaviti duplu krunu, rekao je Nemanja Milunović.

Saglasan sa defanzivcem bio je i fudbalski arhitekta.

– Prelepo je videti da deca sa sedam ili osam godina već toliko znaju o Crvenoj zvezdi i da u ogromnoj meri vole klub. Posebno je zadovoljstvo kad smo u prilici da im ulepšamo dan pa se rado odazivamo svakoj akciji koja za cilj ima promociju kluba među najmlađima, rekao je Marko Marin.

Za kraj su se ljudi iz kluba zahvalili na gostoprimstvu…

– FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ ‘Stefan Nemanja’ koji su učinili sve da i osnovci i fudbaleri uživaju, sotji u poruci iz Ljutice Bogdana.