0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Srbi u borbi za polufinale Lige Evrope, Bobi protiv Bruklina iza ponoći

Objavljeno: 18.04.19 u 08:52

Veoma zanimljiv sportski dan je pred nama.

Nastup srpskih reprezentativaca u Ligi Evrope je u centru pažnje, ali i novi Bobijev meč u plej-of seriji.

Duel cetvrfinala Lige Evrope iz Frankfurta između Ajntrahta i lisabonske Benfike u cetru pažnje je ovdašnje fudbalske javnosti. Domaca ekipa juri zaostatak iz prvog duela (4:2), a da li ce Jović, Gaćinović, Kostić i ostali uspeti da nacine podvig protiv Fejse i Živkovića, možete pratiti veceras od 21 sat na prvom kanalu Radio-televizije Srbije.

Ostala tri megdana za plasman u polufinale prenosiće televizija Arena sport. Na prvom kanalu duel Napolija i Arsenala, na drugom Čelsija i praške Slavije, a na trećem španskih timova, Valensije i Viljareala. Sve utakmice počinju u istom terminu, od 21.

Na televiziji Sport klub možete pratiti prenose dva duela Evrolige. Na trećem kanalu od 19 sati meč između moskovskog CSKA i Baskonije, a 45 minuta kasnije na prvom kanalu duel Fenerbahčea i Žalgirisa.

Dva sata nakon ponoći na prvom kanalu ove televizije je i treća utakmica plej-ofa NBA lige između Bruklina i Filadelfije, a od 12.30 je meč osmine finala turnira u Monte Karlu između Ðokovica i Frica.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter