4
Evrokupovi

SNIMAK KOJI ‘DRMA EVROPU’: Udarac za VAR, ali i Siti – dokaz da je Ljorente ipak igrao rukom (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.19 u 09:49

Mančester Siti i Totenhem su priredili pravi fudbalski spektakl iz kog su srećniji izašli gosti iz Londona.

Imaće za čime da žali ekipe Pepa Gvardiole pogotovo zbog načina na koji im je izmakao plasman u polufinale Lige šampiona.

U 59. minutu mrežu je pogodio Serhio Aguero, tada je Totenhem vodio rezultatom 4:2, ali na kraju ipak nije imao povoljan rezultat. Meč je rešen u 73. minutu kada je Fernando Ljorente udarcem kukom savladao Edersona.

Sporan detalj jeste pre nego što se od pomenutog dela tela lopta odbila, jer je prvo zakačila podlakticu španskog napadača, što se jasno vidi na novom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama. Za čuđenje je to što sudija Čakir nije imao ovaj snimak, ili iz ovog ugla dok je gledao kraj terena u VAR monitor.

0
0

4 Komentara

  1. Ispravna odluka sto posto, isto se ovo vidi i na VAR snimku, nije svaka ruka kaznjiva. Pravila igre su kompleksna, pogotovo igra rukom i zato komentatori koji slabo poznaju materiju ne bi trebali na TV da izricito tvrde da li je ili nije, tako samo truju gledaoce koji kada od njih cuju misle da je tako.

    0
    0
    Odgovori
    • Ok to jeste tacno ali procitao sam svako izdanje pravila fubalske igre u poslednje 10 godine…. pravilo glasi ovako: igrac napadajuce ekipe ne moze postici pogodak rukom, ovaj gol nije regularan

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter