0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI POTPIS NA ‘MARAKANI’: Zvezda očeličila vezni red (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 18.04.19 u 17:15

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ uveliko razmišljaju o novoj sezoni, a danas je pao novi potpis, sredina terena je očuvana, baš kao što je to HotSport pre više od mesec dana najavio.

Crvena zvezda je nastavila sa praksom od zime da produžava ugovore prvotimcima. Danas je Dušan Jovančić potpisao novi ugovor do 2021. godine, sa opcijom da bude produžen na još godinu dana. Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji – bili su Jovančićevi prvi utisci, a osvrnuo se i na dolazak na Marakanu prošlog leta:

– Iz ove perspektive, stvarno mi je proleteo period od dolaska u Crvenu zvezdu. Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sjajni crveno-beli vezista tako se pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću, Milanu Rodiću i Marku Marinu, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

– To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha.

Fudbaleri šampiona Srbije ulaze u samu završnicu sezone na oba fronta, u Superligi i Kupu Srbije.

– Sledi nam prvo gostovanje Čukaričkom, jako teška utakmica nas čeka u subotu, oni se bore za Evropu, a mi se pripremamo kao i za sve prethodne duele. Idemo na pobedu i probaćemo da nastavimo odličan niz u prvenstvu. Što se tiče Kupa, dobar deo posla uradili smo kod kuće protiv Mladosti, ali ne smemo da se opustimo pred revanš u Lučanima i sigurno ćemo mu prići maksimalno oprezno, i nadam se da ćemo se plasirati u finale.

Jovančić je posle važnog parafa imao i poruku za sve Zvezdine navijače.

– Zahvalio bih se navijačima na dosadašnjoj podršci koju nam pružaju, nadam se da će nastaviti da nas bodre još jače, a mi ćemo se truditi da im se odužimo na najbolji način – zaključio je Jovančić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter