0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

GVARDIOLA: Ljorente je iz jednog ugla igrao rukom, iz drugog nije

Objavljeno: 18.04.19 u 13:53

Trener fudbalera Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da podržava upotrebu VAR tehnologije, ali da misli da je Fernando Ljorente rukom postigao gol kojim se Totenhem plasirao u polufinale Lige šampiona.

Mančester Siti je sinoć u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona kao domaćin pobedio Totenhem sa 4:3, ali nije prošao dalje, pošto je u prvom meču u Londonu izgubio sa 1:0.

Totenhem je prvi put u klupskoj istoriji prošao medju četiri najbolja u Ligi šampiona, a treći odlučujući gol postigao je Ljorente u 73. minutu. Sudija Džunejt Čakir je pregledao snimak tog gola i priznao ga je, iako se, gledajući iz jednog ugla čini da je Španca lopta prvo udarila u lakat, pa tek onda u kuk. Medjutim, gledajući snimak iz drugog gugla, ne vidi se da lopta udara Ljorentea u lakat.

– Podržavam VAR tehnologiju. Treba videti da li je Ljorente možda postigao gol rukom. Iz jednog ugla, igrao je rukom. Iz drugog ugla, nije, rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

Fudbaler Sitija Rahim Sterling postigao je peti gol u nadoknadi vremena, ali je posle VAR tehnologije gol poništen zbog ofsajda, pošto je utvrdjeno da je Serhio Aguero bio u ofsajdu pre nego što je asistirao.

– Ja sam za pošten fudbal. Kada je ofsajd, onda je ofsajd. Mislim da će u budućnosti, čak i u bliskoj, biti fer, dodao je Gvardiola.

Posle gola Sterlinga slavilo se na klupi Sitija, ali je euforija ubrzo prestala i „preselila“ se na klupu Totenhema.

– Teško je. Bilo bi dobro da nismo primili gol. Bili smo blizu da prodjemo. Surovo je, ali to moramo da prihvatimo, rekao je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter