0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRĐAN BABIĆ: Okrećemo se prvenstvu, da rešimo pitanje šampiona

Objavljeno: 16.04.19 u 20:01

Srđan Babić je, nakon pobede nad Mladosti iz Lučana od 4:1 i napravljenog velikog koraka ka plasmanu u finale Kupa Srbije, prokomentarisao svoje dve propuštene šanse, revanš meč, ali i duel protiv Partizana. 

Propustio je Zvezdin štoper u dva minuta dve dobre šanse da navijače poštedi nerviranja, ali nije uspeo da zatrese mrežu:

– Video sam je u golu, možda je tu greška bila, zato i nije ušla, rekao je Babić nakon meča.

No, nerviranja je ipak bilo pošto je Mladost uspela da izjednači:

– Generalno igramo na njihovih 30 metara, mora se i to jednom desiti, kad smo maltene svi u njihovom kaznenom prostoru i pokušavamo da damo taj drugi gol, da malo smirimo igru. Možda nas je to trgnulo, pa smo zaigrali još bolje, otkrio je defanzivac Zvezde.

Polufinale je za mesec dana:

– Nije gotovo, ima još druga utakmica, morao dobro da uđemo u nju, ali ukoliko postignemo gol ne bi trebalo da bude problema nakon ovako visokog rezultata. Ne znam šta bih više rekao.

Zvezda prebacuje fokus na domaći šampionat, gde slede mečevi protiv Čukaričkog i Partizana:

– Cilj je šest bodova sa te dve utakmice. Gledamo da izvučemo maksimum iz narednih mečeva, da rešimo pitanje šampiona i da se posvetimo kupu, iskren je nekadašnji štoper Vojvodine.

Da bi utisak sjajne sezone bio kompletan, nedostaje pobeda nad „večitim rivalom“, nakon dva remija:

– Pa kako da ne. Ne znam zašto nismo uspeli da dobijemo derbi. Neka slabija igra, pritisak, kao da to nismo bili mi iz ove i prethodne sezone. Nadam se da ćemo to promeniti na sledećem derbiju, zaključio je Babić.

(Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter