0
Evropske lige

NOVA FUDBALSKA ‘KLETVA’ : Remzijev ‘naslednik’ i njegove prve ‘žrtve’ – usledila hitra reakcija!

Objavljeno: 16.04.19 u 20:17

Svi se sećamo kletve Arona Remsija. Sada je na snazi jedna druga. Ovoga puta radi se o kanadskom pevaču koji je u proteklim godinama rastužio mnoge ljubitelje sporta.

Sve je počelo kada je Drejk obukao duks Kentakija, košarkaši tog tima nisu osvojili trofej od te 2012. godine. Drejk takođe važi za vatrenog navijača Toronta, Reptorsi godinama nisu ušli u doigravanje. Na 229 UFC borbi Konora Mekregora i Kabiba Nurmagomedova navijao je za Irca, koji je na kraju poražen.

Bilo je pitanje dana kada će ‘Drejkovo prokletstvo’ sleteti u Evropu. Defanzivac PSŽ-a Lavin Kurzava objavio je selfi sa Drejkom pred meč francuskog šampionata protiv Lila ovog vikenda. Parižanima je nedostajao bod da već sada ‘overe’ titulu. Međutim, ‘Sveci’ su doživeli težak poraz od Lila od čak 5:1. Bio je to najveći poraz PSŽ u poslednjih 19 godina.

Ranije ovog meseca poznati reper slikao se sa Pjer Emerik Obamejangom i Džejdonom Sančom. Arsenal je poražen te nedelje 1:0 od Evertona, dok je Borusija doživela poraz od direktnog konkurenta za titulu Bajerna iz Minhena od 5:0.

Preventive radi, Roma je putem svog Tviter profila apelovala na svoje fudbalere da se ne slikaju sa Drejkom do kraja sezone.

Dok su fudbaleri Mančestera na svom Tviter nalogu objavili fotografiju Drejka u dresu Barselone. Na taj način prizivajući pobedu u večerašnjem meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter