4
Evropske lige

MILANEZI SIPALI SO NA ŽIVU RANU: Juventini provocirali Ajaks, usledio brutalan odgovor iz Milana (FOTO)

Objavljeno: 16.04.19 u 23:58

Pobeda Ajaksa još uvek je glavna tema među ljubiteljima fudbala širom Evrope i sveta, a nije moglo da prođe ni bez navijačkih fora i fazona.

Naime, pre susreta u jednom izlogu u Torinu primećen je dres Juventusa, dok je umesto dresa Ajaksa stajalo šest boca sredstva za čišćenje istog imena.

Usledio je sjajan odgovor, ali ne navijača tima iz Holandije, već Juventusovog omraženog rivala Milana, koji su na provokaciju iz Torina kako je Ajaks „toliko mali da je nemoguće naći dres, pa moraju da stave sredstvo za čišćenje“ odgovorili prosto i jednostavno:

– Očistili su vas.

0
0

4 Komentara

  1. Utakmica Zvezda-Mladost u odnosu na eliminacionu fazu LŠ i utakmicu Ajaks-Juventus je dokaz o mizernom kvalitetu trenera koji rade u SLS! Kažu da tim igra onako kako ga trener spremi! Ova utakmica je tačno pokazala gde se mi nalazimo sa našim sporim i neborbenim fudbalom! Mi smo “Fića” u odnosu na Ajaksov “Maserati”, po brzini i borbenosti! Da li je m oguće da naši srpski treneri ne vide u čemu je uzrok našeg zaostajanja?! Neka se svi srpski treneri stide kako njihovi klubovi igraju sporo, neborbeno i bez energije. Za ove tri komponente ne treba veliki novac, za ovo treba samo znanje trenera a timovi im igraju dekadentno, na nivou 60-tih godina! Alo, treneri iz SLS, ovo je 21. vek!

    0
    0
    Odgovori
    • Samo skupe ekipe mogu da igraju brzo, gde ćeš uspoređivati timove koje imaju imena sa našom ligom. Timovi u Srbiji (pre svega mislim na Zvezdu) će moći dovoditi neka imena tek za nekih 7 godina ako nastavi ovim tempom.

      0
      0
      Odgovori
      • Nije problem u skupoći tima, problem je u lošoj selekciji igrača u timu! Primer: Zvezda je pre dve godine nabavila “KATAPULT”, najmoderniju opremu za fizičku analitiku igrača! I šta se desilo?! Rezultati su pokazali da više od polovine igrača Zvezde nisu prošli testove na Katapultu. i baš oni koji su bili na donjoj lestvici Katapulta, i dalje igraju a među njima su čak 3 aktuelna kaptena Zvezde (Milijaš, Savić i Stojkoviić), tu su još Jovičić, Čaušić, Boaći, Ebesilio, Babić, Milunović! Da su umesto njih svojevremeno angažovani mladi I brzi igrači Zvezde i Brodarca ne bi smo doživeli ono brukanje u gtrupnoj fazi LŠ,. gde su upravo nabrojani igrači bili nosioci spore igre! Na ovom primeru je i trener Milojević pokazao svoju klasu, kada je selektirao ovu grupu sporaća i sa njima nameravao da se takmiči u Evropi! HITNA PRIVATIZACIJA!

        0
        0
        Odgovori
        • Najbolja postava po mom mišljenju: Borjan-Rodić, Babić, Milunović, Gajić-Marin, Jovičić, Jovančić, Ben- Pavkov, Vukanović

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter