Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević ponovo se oglasio povodom sukoba sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Luka Milivojević je uz imenjaka Jovića Srbin sa najboljom formom u pet najjačih evropskih liga. Gol protiv Mančester sitija jedan je od najlepših u ovom kolu, a Kragujevčanina i dalje boli sve što se dešava oko nacionalnog tima.


– Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju.Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i remetim izjavama bilo šta. Istina je da se nikad ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio. Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nisam nikoga ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu – rekao je Milivojević za ‘Sportski žurnal’.

Podsetimo, delegacija FS Srbije na čeku sa selektorom Mladenom Krstajićem boravila je u Londonu kod Luke Milivojevića, ali do dogovora nije došlo. Kasnije je direktor reprezentacije Darko Kovačević istakao da momci koji ne žele da se odazovu pozivu selektora neće više igrati za Srbiju. Na kraju je predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza istakao da mu je jedina greška bila ta što je uticao na Mladena Krstajića da ode u London i razgovara sa Milivojevićem.