0
Domaći fudbal

PUKLA JE LJUBAV: Barselona odustala od Jovića, a za to imaju bizarno opravdanje!

Objavljeno: 15.04.19 u 11:54

Zaludeo je Luka Jović celu Evropu. Najveći klubovi sveta utrkuju se u hvalospevama na račun mladog fudbalera Srbije. Barselona je dugo bila prvi pik za dovođenje Jovića, ali su odustali od te namere.

Mundo Deportivo je blizak klubu iz Katalonije, a u današnjem broju navode da čelni ljudi Barselone ne dovode u pitanje njegov golgederski učinak (40 mečeva 25 gola). Skauti su ga pratili čak 15 puta i u ‘tefter’ uneli da sa lakoćom trese mreže rivala, ali iz bizarnog razloga odlučili su da odustanu od Jovića.

U tekstu se navodi da je problem što Jović ne bi mogao da učestvuje u izgradnji akcija kratkim dodavanjima na sredini terena. Po pisanju renomiranog španskog medija upitno je i da li bi se sudarao sa Lionelom Mesijem dovodeći u sumnju sposobnost da li može adekvatno da se izvuče na stranu kao što to radi Luis Suarez. Navode da bi španskom velikanu više odgovarao Antoan Grizman koji je dugo godina nedosanjan san čelnika Barselone.

Deluje da Barselona na ovaj način želi da opravda svoje nedelovanje na transfer pijaci u transferu za Srbina jer je sada već izvesno da gube trku sa Realom koji je već načinio i prve poteze da ga dovede u svoje redove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter