0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

KONTRADIKTORNI ŠPANCI I MASOVNA KONFUZIJA: Barselona sada ne samo želi, već i čeka Luku Jovića?!

Objavljeno: 15.04.19 u 14:12

Luka Jović je jedno od najspominjanijih imena u poslednje vreme kada je letnja transfer pijaca u pitanju, a u poslednjih nekoliko dana imali smo prilike da čitamo krajnje kontradiktorne informacije povodom kluba u kom će reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde nastaviti karijeru.

Poslednja takva nam stiže iz španskog lista „Sport„.

Naime, kako piše vaj portal, Barselona ne da nije odustala od Jovića, već je ne samo da spremna da se upusti u aukcijsku trku sa ostalim klubovima, nego voljna da reprezentativca Srbije sačeka još godinu dana, ukoliko poželi da ostane u Ajntrahtu! 

Navodno, Katalonci su toliko očarani Jovićem da će, prema informacijama Sporta, odgovoriti na svaku ponudu koja stigne timu iz Frankfurta. Razlog je, između ostalog, i želja da se konkurentima oteža dovođenje velikog pojačanja, pogotovo Real Madridu, ukoliko već Jović ne odluči da parafira saradnju sa Barselonom.

Pored ova dva kluba, za Jovića su navodno zainteresovani Pari Sen Žermen i Bajern, dok je bivša nada Crvene zvezde odbila mogućnost da zaigra u Premijer ligi.

Podsećamo, ova informacija je sušta suprotnost priči koju je pustio „Mundo Deportivo“, a prema kojoj je Barselona odustala od Jovića jer se „ne uklapa u stil igre“, tačnije jer ne bi mogao da učestvuje u građenju akcija niti bi mogao da na isti način otvori prostor razvitku akcije kao što to čini Luis Suarez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter