0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Danas verujemo u favorite, ‘dvojka’ na ‘kralja’, goleada u Londonu

Objavljeno: 15.04.19 u 10:10

Nije vikend bio berićetan, pa danas sledi pokušaj za popravni i odlučili smo se da budemo još jednom uz favorite u nadi da će uspeti da ostvare uspehe.

LEGANJES – REAL 2 (1.70)

Bez obzira što nemaju mnogo razloga da jure rezultat ‘kraljevi’ žele da pobedama poprave utisak i pojedinci pokažu treneru Zidanu da mogu da ostanu u klubu tako da je na redu nova pobeda.

ATALANTA – EMPOLI 1 (1.40)

Italijanska trka se nastavlja, a za domaćina je plan da sa tri boda pokuša da zakuva misiju u pokušaju plasmana u Ligu Šampiona mada gosti mogu da budu nezgodan rival pošto su u zoni ispadanja.

HONKA – MARIEHAM 1 (1.60)

Jasno je prema otvaranju sezone u Finskoj da će Helsinki voditi glavnu reč, a domaćin posle povratka u elitu ima imperativ da savlada rivala.

VOTFORD – ARSENAL GG (1.70)

U okršaju dva kluba iz Londona nema kalkulisanja, a ‘topdžije’ žele da se dobro zagreju pred gostovanje u Napulju i po gol na obe strane je jedna od opcija za gradski spektakl.

Ukupna kvota na tiketu je 6.47.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter