11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUŽNE SCENE NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: Da li je Crvena zvezda ove sezone zaslužila ovakvu sliku? (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.19 u 18:00

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone navijačima su podarili mnogo razloga za zadovoljstvo. Ali…

Protiv Salcburga je izboren plasman u Ligu šampiona, u njoj su se crveno-beli sjajno suprotstavili Napoliju, savladali Liverpul i odigrali više nego dobar meč protiv Pari Sen Žermena. 

Ipak, sve to, kao ni ubedljiva prednost na tabeli u odnosu na večitog rivala Partizan, a čak ni činjenica da danas Zvezda igra meč koji bi mogao da je dodatno primakne šampionskoj tituli pobedom nad prvim praitocem, niškim Radničkim, nije bilo dovoljno kako bi navijače privuklo na tribine.

Kako nam javljaju naši izveštači, na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ trenutno se nalazi tek nešto više od deset hiljada ljubitelja fudbala.

(Youtube/Hot Sport)(Youtube/Hot Sport)

(Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski i Aleksandar Ilić)

0
0

11 Komentara

  1. Sramota je kako su protivniciki timovi ravnodusni prema desavanjima na terenu, i sve dok je tako niko ne treba da bude na stadionu !

    0
    0
    Odgovori
  2. Odgovor na ovo pitanje iz naslova je: “Jeste, Zvezda je zaslužila ovakvu sliku”! Jer, da nije zaslužila bilo bi više navijača! Razlog je Zvezdina igra bez igre! Zvezda ima jednu grupu odličnih pojedinaca, ali nema igru! To su navijači prepoznali i zato ih nema! Ovo je jedina i prava istina! Zvezda golove postiže na dva načina, zbog trenutne inspiracije i svežine nekog odličnog pojedinca i iz olako dosuđenih penala u njenu korist! Eh, sada pitanje je zbog čega Zvezda nema igru?! Možda odgovor leži u pitanju ko je taj čija je dužnost da napravi igru u jednoj ekipi?! “Pametnom dosta”, ili na latinskom “Sapienti sat”!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zašto da dođu kad je danas jedna burazersko-prijateljska utakmica? Primer je ponašanje Lalata kod dosuđenih penala.Baš me interesuje śta će da kaže posle utakmice.Da se to desilo protiv Partizana Lalat bi bio u glavnoj ulozi.I vrapci na grani u Srbiji znaju koliko se Zvezdi pomaže.

    0
    0
    Odgovori
  4. Lose vreme je definitivno uticalo na slabiju posetu ali ne toliko koliko protest protiv režima koji se održava u BG-u.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter