2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRODAJA OD SUTRA: Zvezda objavila cene karata za derbi protiv Radničkog, hoće li se Delije odazvati?

Objavljeno: 11.04.19 u 12:29

Crvena zvezda u subotu od 18 časova dočekuje Radnički iz Niša u derbiju prvog kola plej-ofa Superlige Srbije koji bi mogao da odluči šampionsku trku.

Došlo je vreme za doigravanje i za poslednjih sedam koraka u borbi za titulu crveno-belih iz Beograda i Niša. Domaćin ovog derbija, Crvena zvezda, objavila je da je prodaja karata putem interneta na sajtu iticket.rs već u toku, a od petka, 12. aprila, ulaznice će biti dostupne i na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’.

Blagajne će dan pre meča biti otvorene od 11 do 18 časova, a u subotu od 10 sati do početka susreta.

Cene ulaznica su:

Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara

Izabranici Vladana Milojevića na startu plej-ofa, posle podele bodova, imaju 42 boda, četiri više upravo od Radničkog, i zato je duel sa Nišlijama od izuzetne važnosti.

– Ovo je i prilika da crveno-beli zajedno sa navijačima na Marakani naprave još jedan korak ka duploj kruni, i fudbaleri Zvezde zbog toga pozivaju da ispunite tribine u što većem broju i pružite im neophodno podršku kao i uvek – stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter