Vujadin Savić i Filip Stojković često čine deo neprobojnog bedema, odlično funkcionišu po desnoj strani odbrane, ali i van terena.

Zvezdin tandem pozvao je sve navijače, i najmlađe zvezdaše, da ih podrže u meču odluke protiv Radničkog, na startu plej-ofa Superlige, u subotu od 18 časova.


Savić i Stojković posetili su OŠ „Siniša Nikolajević“ na Vračaru, i gotovo dva sata su se družili sa zvezdašima kojih je bilo više od 400.

Školsko dvorište odzvanjalo je od ovacija i crveno-beli tandem izazvao je veliko oduševljenje kada se pojavio.

Brojni mališani bili su u Zvezdinim dresovima i crveno-belim obeležjima, i videlo se koliko im znači što su u prilici da se upoznaju sa svojim idolima.

Najmlađi Zvezdini navijači nestrpljivo su čekali da počne druženje sa Savićem i popularnim Žuletom, a oni su odmah po dolasku zauzeli mesta u klupi na terenu. Kako su već bili u ovim ulogama, još jednom su mogli da se uvere koliko ih deca obožavaju.

Devojčice i dečaci čekali su da se fotografišu sa našim prvotimcima, a dobili su i autograme na specijalno personalizovanim karticama. Nije izostalo ni neizbežno fotografisanje, pa su naši asovi na svojstven način ulepšali dan koji će školarci dugo pamtiti.

– Svaki put kada su ovakve akcije rado se odazovemo. Znamo koliko deca vole Crvenu zvezdu i srce mi je puno kada vidim koliko ih ima. Obožavamo da se družimo sa najmlađim zvezdašima i što možemo da im ulepšamo neki dan – poručio je Savić, dok je Stojković imao poruku za crveno-belu porodicu:

– U subotu od 18 sati igramo meč odluke, jednu od najvažnijih utakmica na putu ka duploj kruni. Zato bih voleo da tribine Marakane budu što ispunjenije i da protiv Radničkog budemo nošeni prepoznatljivim hukom velikog broja zvezdaša. Svi znaju koliko nam znači njihova podrška i sada nam je baš potrebna – naglasio je popularni Žule.

Ni ovom prilikom nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake koji su oduševljeni pričali o uspomenama za pamćenje.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ „Siniša Nikolajević“ koji su učinili sve da i osnovci i fudbaleri uživaju.