Moći će da računa na najjače kormilar crveno-belih u finišu trke za šampionsku titulu.

Svi igrači su zdravi i stoje na raspolaganju šefu stručnog štaba, a naredna tri meča su ključna u misiji odbrane titule.


Nema dileme da je Crvena zvezda odradila besprekorno 30. kola šampionata, ali u Ljutice Bogdana su oprezni i motivisani i posle podele bodove sledi još sedam mečeva. Na tapetu je od ponedeljka Radnički iz Niša, prvi pratilac lidera sa ‘samo’ četiri boda manje i plan domaćina je da sruši rivala i ima mirne snove u finišu sezone. Ključna su tri meča u Beogradu, jer posle dvoboja sa četom Nenada Lalatovića sledi gostovanje Čukaričkom i 160. ‘večiti’ derbi i to sve za samo 12 dana. Zato je važno za trenera Vladana Milojevića da ima sve raspoložive adute i da niko nije povređen ili kažnjen tako da je na njemu da izabare startni tim.

FOTO: STARSPORT

Kako saznaje HotSport postoje dve opcije sa jednim ili dva klasična napadača mada je realnije da Ričmond Boaći bude napred, a ‘zlatni džoker’ Milan Pavkov priliku dobije sa klupe. Ima još nekih taktičkih dilema kormilar crveno-belih, ali jasan plan da se nastavi uspešan niz. Kazne su odradili Filip Stojković, Srđan Babić i Dušan Jovančić, a recept iz Lige šampiona sa iskusnim pojedincima možda i ovog puta bude serviran u subotu.