0
Evrokupovi

FOTO: Twitter, Standard Sport

LIGA ŠAMPIONA: Liveprul ubedljiv protiv Portoa, Firmino igrač odluke na Enfildu (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.19 u 23:05

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona Liverpul je bio ubedljiv protiv Portoa. 
Liverpul je od početka meča uspostavio kontrolu i već u petom minutu su poveli domaći fudbaleri, a nije dugo trebalo da postignu i drugi gol i postave konačan rezultat Liverpul – Porto 2:0. 

Nisu se navijači ni pošteno smestili na tribine Enfilda, a Nabi Keita je već doneo prednost engleskom predstavniku u LŠ. Roberto Firmino je poslao loptu Keiti na ivicu šesnaesterca, a Nabi Keita je prelepo plasiranim udarcem uhvatio Ikera Kasiljasa na lošoj nozi, igrao se peti minut. Mohamed Salah je u 22. minutu imao veliku šansu. Pucao iz šesnaesterca, ali je lopta prošla nekoliko santimetara pored stative. Samo četiri minuta kasnije Trent Aleksandar Arnold je poslao loptu u šesnaesterac, a Roberto Firmino je imao lak zadatak da se upiše u strelce. Na prvi pogled činilo se da je Trent Aleksandar igrao rukom u šesnaestercu, a nakon Var pregleda sudija je odlučio da nema penala. Musa Marega je iz voleja raspalio po sredini gola, a Alison je bio na mestu.

Liverpul je imao priliku da uveća prednost u 48. minutu. Antonio Mateu Lahoz je još jednom potražio pomoć VAR-a, nakon čega je gol poništen. Musa Marega našao se u novoj šansi u 69. minutu, prošao je nekoliko igrača Liverpula u šesnaestercu, a Alison je bio još jednom na visini zadatka. Devet minuta kasnije isti igrač oprobao je šut, ali je njegov udarac otišao pored gola. Liverpul će na kraju biti zadovoljan učinkom u prvom meču jer u Portugaliju putuje bez primljenog gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter